Konceptet

Bag om konceptet

Hos Microlease ønsker vi at gøre leje til en overskuelig, enkel og fleksibel proces. Derfor giver vi dig mulighed for at få let adgang til en bil helt uden bekymringer. Vi tilbyder et helt enkelt koncept, som gør det muligt at leje din foretrukne microbil helt uden udbetaling og binding. Du betaler kun for lejeperioden samt de eventuelle tilvalg, du har valgt. 

Gør brug af lejebil på den helt nemme måde og udskift din microbil efter behov og sæson – helt uden at tænke over et værditab. 

Hvad indebærer det at lease en bil gennem microlease?

Det er afgørende for os, at vores kunder føler sig trygge i hele processen. Derfor er der naturligvis fuld gennemsigtighed i vores lejeaftaler, og vi gennemgår altid din lejeaftale grundigt sammen med dig, inden du skriver under.

Vores værdisæt

Hos Microlease er vores kunder altid i centrum. Vi vægter derfor også vores kundeservice ekstremt højt. Når du besøger os, bliver du mødt af professionelle, imødekommende og erfarne rådgivere, som brænder for det, de laver. Vi møder altid vores kunder i øjenhøjde, og bestræber os på at finde den helt rette løsning ud fra hver enkelt kundes individuelle ønsker og behov. 

Vores vigtigste opgave er at gøre processen så enkelt, fleksibelt og trygt som overhovedet muligt for dig, så du hurtigt og bekymringsfrit kan komme ud og køre i din lejede microbil.

Udvalget af microbiler

Du kan finde et udvalg af f.eks. disse microbiler hos os, samt mange flere:

Beregn byttepris

Book prøvetur