FAQ

Ofte stillede spørgsmål om Microlease

Nedenfor finder du svar på de spørgsmål vi får angående leje af microbiler hos Microlease. Skulle du ikke finde svar på det du søger er du velkommen til at ringe på telefon (+45) 66 222 999 eller skrive en mail til os på info@microlease.dk.

Vi anbefaler at du læser vores lejebetingelser igennem inden du lejer vores microbiler – så ved du hvad der er op og ned.

Ja, det kan du. Så længe du har gyldigt kørekort kan du leje en bil hos Microlease.

Du betaler når du afhenter din microbil. Her betaler du får de første 30 dage. Derefter vil du modtage betalingsanmodning cirka 3. sidste hverdag inden den næste lejeperiode på 30 dage begynder.

Vores lejeaftaler er fastsat til 30 dage med automatisk forlængelse hver måned. Du opsiger leje af microbilen ved at sende os en mail på info@microlease.dk. Husk at opsigelsesperioden er den løbende måned + 30 dage.

Ja, der er fri km. Du betaler dog selv for brændstof.

Du kan hente din lejebil i hhv. Aarhus, Viborg og Aalborg alt efter hvilket udleveringssted du vælger når du reserverer bilen. Har du bestemte ønsker til en bil og afhentningssted kan dette arrangeres med os når vi laver din lejekontrakt.

Du afleverer samme sted som du afhentede. Det er som udgangspunkt ikke muligt at aflevere i en anden afdeling end der hvor du afhentede microbilen.

Som udgangspunkt er det kun den person der lejer microbilen. Har du tilføjet muligheden om én anden fører udover lejeren, kan denne person også køre microbilen. Husk altid at have lejekontrakten med i bilen under hele lejeperioden.

Nej, medmindre denne ven er registreret som den ekstra fører i lejekontrakten.

Desværre er det ikke tilladt at have husdyr med i microbilen. Er du nødsaget til at have et kæledyr med i bilen skal du lave en særlig aftale med Microlease når du indgår lejekontrakt.

Nej, vi betaler afgifter og kaskoforsikring ved alle vores biler. Det er kun ved større skader du risikerer at skulle betale. Der er en selvrisiko på 5.000 kr. når du lejer vores microbiler.

Du skal ringe til Redning Danmark på telefon (+45) 7066 6000 som yder vejhjælp til vores microbiler. Du kan ringe døgnet rundt. Husk at oplyse nummerpladenummer.

Som en del af lejebetingelserne er det dit eget ansvar at betale bøder og rets-omkostninger i forbindelse med parkerings- og færdselsovertrædelser. Dvs. får du en parkeringsbøde eller fartbøde er det dig selv der hæfter for regningen og ikke Microlease.

Beregn byttepris

Book prøvetur